martes, 14 de diciembre de 2010

Com afecta el Síndrome de Down als nens














Els nens amb síndrome de Down acostumen a compartir característiques facials com els ulls orientats cap amunt, les orelles petites i la llengua més gran.
Tenir un to muscular deficient, conegut com hipotonia, també és un tret característic dels nens/es amb la síndrome de Down. Els nadons en particular pot ser que semblin més febles en la seva constitució física. Encara que aquesta característica tendeix a millorar amb el temps, la majoria dels nens/es que pateixen de la síndrome de Down rarament arriben a aconseguir importants avenços en el seu desenvolupament -per exemple, seure, gatejar i caminar- una mica més tard que altres nens/es.
La síndromede Down afecta l'habilitat dels nens/es en diverses formes, però la majoria presenten discapacitat intel lectual de lleu a moderada. Aquests nens poden aprendre, i de fet ho fan, ja que són capaços de desenvolupar habilitats al llarg de les seves vides. Ells/es simplement arriben a les seves metes a un pas diferent, i per això és molt important no comparar a un nen/a que pateixi la síndrome de Down amb un altre nen/a que no ho pateixi, i tampoc és bo comparar entre d'altres nens/es que la pateixin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario